Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Arkadaslar ilkokul birinci sınıftan başlayarak 8 yıl boyunca aynı sınıfta ders işlediğim arkadaşım geçen gün denize yanındaki birisinin eşek şakası sonucu denizde sığ bi yere düşüyo ve boynunu kırmış ve şu an Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Acil Bakım ünitesinde yatmakta Bugün gittim gördüm arkadasımı ve annesi babası kapının önünde perişan halde duruyolar boynu kırılınca boynundan aşağısı felç geçirmiş sadece kolları çok az hareket edebiliyor. Tekrar eski haline dönmesinin mucize ve moralinin yüksek tutmak gerektiğini söylediler doktorlar. Arkadaslarımla odasından çıkarken bize "En iyi gitar hangisi?" die sorduğunda küçüklükten beri hayali olan o gitari hastane odasında baş ucuna koymak istiyoruz. Bu konuda bizimle irtibata geçip yardımcı olabilecek kişileri bekliyorum. Olay tamamen gerçektir. Ve İzmirli arkadaslarımızda hatta bize ulaşabilecek olan tüm herkesi bekliyorum. Yardım konusunda ciddi iseniz benimle özel mesaj yoluyla mesaj atarak yada imzamdaki msn adresini kullanarak bana ulaşabilirsiniz. Yardımlarınızı esirgemiyeceğinizi umuyorum. Elinizden ne geliyorsa maddi olarak biz size kolaylık sağlamaya hazırız. Lütfen Yardım.... msn = [email protected] yukarıda kı quote ba$ka bır forumdan alıntı,konuda bahsı gecen felclı hasta benımde 4 senelık ark.ım.o yuzden belkı bır yararı olur dıye burayada ben topic acayım dedım.yardım etmek ısteyenler yukarıdakı msn veya bana pm yoluylada ula$abılırler. te$ekurler[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Pyro, 06 Ağustos 2005 00:55 tarihinde demiş ki: ... birisinin eşek şakası sonucu ... illa böyle olması gerekiyor dimi akıllanmak için ? aranızda yüzlercesi bu şekilde bir şakaya yapılmadan önce onay verecek. şurda ekrana zıplayan ucubelerden bile inanızmaz zevk alıyorsunuz. kimbilir birini bir yerden atıp felçli bıraksanız ne çok sevinirsiniz değil mi?(!) para yollamak hiç zor birşey değil. bankamatik kartınız varsa arıyorsunuz bankanızı. kendinize bir telefon ya da internet bankacılığı şifresi alıyorsunuz. sonra da eft yapıyorsunuz. onu yapamayacak kadar aklınız yoksa gidip bankada ki bilmemnematiklerden bankamatik kartınız ile yapıyorsunuz işlemi. her şekilde masrafınız 500bin ile 2milyon arasında oluyor ki 500bin ya da 750bin olur en fazla. 2 milyonu bulmaz bile ... şu söylediğimi yapabilecek kişilerin her biri 1 ytl gönderse 1 değil 2 gitar bile alınır en kralından ... 2,5 lt kola parası feda ediverin. ölmezsiniz arkadaşlar... yaşamayan gerçekten bilmez nasıl birşey olduğunu... edit : bazı bankalar eft telefonla ya da internetten yaptığını işlemlerde hiç bir ücret almıyorlar işlem ücreti namına ... ör:akbank ... ve bir şey daha. doktorların asla yürüyemez dediği bir bebek annesinin 5-6 senelik çabaları sonucunda ilk adımlarını atmıştı. bu tip bir durumda umudunuzu son damlasına kadar korumak /kaybetmemek yapılabilecek en iyi şey... geçmiş olsun ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 06 Ağustos 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm hatta bakın ne dicem. hemen hepinizin hesabında çekeçemeyeceğiniz bir küsürat vardır ve eminim en azından aylardır duruyordur. onları gönderin. 5ytl den az parayı hiç bir şekilde çekemiyorsunuz nasılsa ...(kimi şehirlerde/yerlerde 10ytl)...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOf[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ablamin gecirdigi bir trafik kazasi sonucu. Kalcasini cok parcali sekilde kirmisti. Bunun haricinde eli bileginden koptu onu diktiler ama en onemli yer kalcasiydi. Doktor yurur ama en az 6 ay yataktan kalkamaz. 1 sene sonrada yavas yavas adim atmaya baslar demisti. Ama kesinnlikle aksaklik kalir demisti. 3 ay sonra Amerikaya Okuluna dondu. 5 ay sonra hicbir aksaklik kalmadi cok sukur. Arkadasin durumunu bilmiyorum ama bu iste moral azim gibi seyler cok onemli. Inanirsa yapilmayacak sey yok gibi geliyor bana. Placebo etkisi dedikleri olay iste. Acil sifalar diliyorum. Bu arada hangi banka hesap no fln burayada yazarsaniz iyi olur. P.S: Her ne kadar dogruluna inanmasamda eger dogru ise ve yardimim dokunucaksa cok mutlu olurum. [Bu mesaj homoid tarafından 06 Ağustos 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pzt ark.lar hesap actırıcakmı$ o zmn yazıcam da bu yukarıdakını topici yalan oldugu halde yazalım bu kdr acız olarak goruluyorsak sılın topici bo$verin.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben seninde tanidigini soyledigin yeri okumamisim ya kusura bakmayin. Sadece acil bakim unitesi diyince yogun bakim olarak algiladim oyle arkadaslarla girdik fln yazinca ....... Yani boyle seyler daha once yapilmayan seyler degil. Ornekler yuzunden gercek olanlar bile boyle yalan damgasi yiyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 umarım beklenen yardım elde edilir ayrıca acil şifalar diliyorum[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tesla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkadaslar konuyu ben açmıştım başka forumda pyro dan haberi aldım yardım etmek isteyenler olduğunu söyledi. hesap numarası yapı kredi bankası - 4943144004323778 küçük büyük içinizden ne geçiyorsa lütfen....... msn = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu gün haftasonu umarım pazrtesi çarşıya inebilirsem yardımda bulunucam kötü bi olay kimsenin başına gelmesin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geçmiş olsun diyorum önce, maddi durumum el verince yardım edebilirim inşallah; bir de alacağınız gitar nedir, belki o konuda da yardımcı olabilirim.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bu şakayı yapan insanın şu anki ruh halini gerçekten çok merak ettim . En kısa zamanda elimden gelen yardımı yapacağım . Peki hastane masrafları ne durumda onun için de yardım lazımmı ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sanırım alacağınız gitar hakkında ben de yardımcı olabilirim..[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende yardimci olurum gitar icin herkes ne verse kar.. bu arada ben oyle arkadasi.. Allah sabir versin ailesine, arkadasinda Allah yardimcisi olsun insallah bir mucize olurda eski hayatina geri doner..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eşşek şakası yapranları kırbaçlamak hatta daha beter yapmak lazım.geçmiş olsun...[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 of cok kotu ya insan başına gelirse anlıyor boyle seyleri[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tesla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaslar yardım yapanlar ne kadar yaprdım yaptıklarını yazabilirler mi burda onlara teşekkür etmek istiyorum. Gitar konusunda hepinize teşekkür ediyorum elinizden gelen maddi desteği sağlarsanız sevinirim. Tekrar veriyorum kart numaramızı yapı kredi bankası - 4943144004323778 şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 felç birine çalamıyacağı bi gitar almak nasıl bi fikirdir bilmiyorum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi onu görücek işte çamorali düzelicek i onu düşünen insanların olduğu aklına gelicek vs. vs.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gitar hakkında bende yardımcı olabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tesla Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kart numarasını yukarda verdim oraya yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 unlu bisikletci lance armstrong kendisini,n yasam sansı %30 ken adam kanseri yenebiliyor. hemde 3 farklı kansere sahip... insallah arkadasımıza Allah yardımcı olur. dualarım insallah ulasır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir diye bi söz var arkadaşlar konuyu uzatmanın bi manası yok bence herkez 1er 2şer milyon bağış bile yapsa başka şeylerde alınabilir. Acil şifalar diliyorum bu kdr pati var yardım sever ruhlu insanlardır umarım hepsi...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tesla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yardımlarınızı hala bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: sheref, 09 Ağustos 2005 23:42 tarihinde demiş ki: felç birine çalamıyacağı bi gitar almak nasıl bi fikirdir bilmiyorum onu mutlu edecekse neden olmasin?[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar